Bleken

[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module _builder_version=”4.24.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Uw tanden kunnen verkleuren. Met name roken, thee en koffie kunnen aanslag op uw tanden veroorzaken.

Over bleken

Uw tanden kunnen verkleuren. Met name roken, thee en koffie kunnen aanslag op uw tanden veroorzaken.
Sommige tandpasta’s kunnen helpen bij het verwijderen van aanslag, maar ze kunnen de kleur van uw tanden niet veranderen.

De kleur van uw tanden is bepaald door uw DNA. Door ouderdom worden uw tanden geler. Deze verkleuring komt van binnenuit de tand en kunt u niet met een tandpasta verwijderen.

Met een bleekgel kunnen verkleuringen van binnenuit gebleekt worden. Als de behandeling op de juiste manier wordt uitgevoerd, is bleken veilig en vrijwel pijnloos. Het is dan ook belangrijk dat u deze behandeling uitvoert onder toezicht van een deskundig mondzorgverlener. Bleken mag alleen uitgevoerd worden door een tandarts of een mondhygiénist. Koop geen universele bleekkits bij willekeurige verkooppunten of via het internet.

Behandeling

Eerst zal beoordeeld worden of uw mond en tandvlees gezond genoeg zijn om verantwoord te kunnen bleken. Daarna zal een afdruk van uw gebit gemaakt worden zodat bleeklepels op maat besteld kunnen worden.

Na instructie krijgt u de gel en bleeklepels mee naar huis. De behandeling kunt u verder zelf thuis uitvoeren.

De tandarts of mondhygiénist zal aangeven hoe lang en hoe vaak u de bleeklepels moet gebruiken. De eerste 24 uur na iedere behandeling zullen uw tanden anders aan kunnen voelen.

Veelgestelde vragen

Lorem Ipsum

Zijn er andere bleek methodes?

Lorem Ipsum

Is tanden bleken veilig voor mijn tanden en tandvlees?

Lorem Ipsum

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na tanden bleken?

Lorem Ipsum

Wat is het verschil tussen professioneel tanden bleken en doe-het-zelfmethoden?

Lorem Ipsum

Heb je nog vragen?

Heeft u na het lezen van de bovenstaande informatie nog vragen? Kijk dan onder de veelgestelde vragen. Of neem dan contact op met Tandartspraktijk Stadshart.

Lokaal, betrokken en kwaliteit

Lokaal

Wij, de medewerkers van Tandartspraktijk Stadshart, wonen bij u in de buurt. Wij kennen u en uw omgeving en kijken hoe en op welke manier we in de buurt een bijdrage kunnen leveren.

Betrokken

Onze medewerkers zijn betrokken, deskundig en persoonlijk en staan u bij met raad en daad. Wij werken vanuit een prettige en ontspannen persoonlijke sfeer en stellen u als patiënt centraal.

Wij willen u graag goed leren kennen, waardoor we u zowel preventief als curatief de beste zorg kunnen geven. Omdat onderling vertrouwen de basis is voor een duurzame relatie, vinden we het ook belangrijk dat u onze praktijk leert kennen.

Kwaliteit

Onze medewerkers zijn tandheelkundige professionals. Door continue overleg tussen de verschillende zorgverleners, voortdurende na- en bijscholing en coaching van onze medewerkers, kunnen wij u de beste zorg bieden.