Tarieven

[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module _builder_version=”4.24.0″ _module_preset=”default” body_text_align=”center” body_text_color=”#FFFFFF” fontsbreadcrumblinks_text_color=”#FFFFFF” global_colors_info=”{}”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Tarieven tandheelkunde

De tarieven in de tandheelkunde bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
Download de KNMT tarievenlijst 2024 waarin alle tarieven van 2024 terug te vinden zijn.

Informeer bij uw verzekeraar:
Wij kunnen u globaal aangeven wat doorgaans wel en niet verzekerd wordt.  Ook adviseren we u om te voorkomen dat u het maximale vergoedingsbedrag overschrijdt. Wilt u exact weten wat er wordt vergoed?
Neem dan contact op met uw eigen verzekeraar.

Lokaal, betrokken en kwaliteit

Lokaal

Wij, de medewerkers van Tandartspraktijk Stadshart, wonen bij u in de buurt. Wij kennen u en uw omgeving en kijken hoe en op welke manier we in de buurt een bijdrage kunnen leveren.

Betrokken

Onze medewerkers zijn betrokken, deskundig en persoonlijk en staan u bij met raad en daad. Wij werken vanuit een prettige en ontspannen persoonlijke sfeer en stellen u als patiënt centraal.

Wij willen u graag goed leren kennen, waardoor we u zowel preventief als curatief de beste zorg kunnen geven. Omdat onderling vertrouwen de basis is voor een duurzame relatie, vinden we het ook belangrijk dat u onze praktijk leert kennen.

Kwaliteit

Onze medewerkers zijn tandheelkundige professionals. Door continue overleg tussen de verschillende zorgverleners, voortdurende na- en bijscholing en coaching van onze medewerkers, kunnen wij u de beste zorg bieden.